Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

RAZOTKRITI NA KOJI NAČIN VLASNICI PLAĆAJU SVOJE NOVINARE: Živio Franjo Tuđman, dolje izdajnička banda medijska i politička u Hrvatskoj!

tudjmanNAMAJICIoluja

Bez obzira na presudu Međunarodne mafije u Haagu Franjo Tuđman ostaje ono što je uvijek i bio - najveći Hrvat u povijeti Hrvatske, čovjek koji uspio, unatoč izdajnicima u svojim redovima, koji su, kako vidimo, kao govna u vodi, sada isplivali na površinu.  Ovo je zapravo rezultat izdaje i kolaboracije medijske mafije, LOPOVA koji pljačkaju ovu zemlju, znaju li hrvatski građani da dobar dio vlasnika plaćaju na crno svoje novinare.  Razotkrit ćemo tu mafiju, sasvim sigurno.

To je udruženi zločinački pothvat, koji ne bi uspio bez naših izdajnika u politici. Jedini pravi odgovor bio bi promptni sastanak državnog vrha, zajedno s vrhom Herceg Bosne, i u potpunosti odbacivanje ove lakrdije koju je pročitao senilni i dobro plaćeni starac.

Umjesto promptne reakcije izdajnici će reći nekoliko riječi, nekoliko fraza, oprati ruke i okrenuti se novoj pljački. Svi od Plenkovića do Bernardića, od fašista Mesića do Milanovića, od ljubavnika Petrova do one moralne nakaze Vesne Pusić.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com