Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

HDZ koalira sa strankom moralne nakaze Vesne Pusić: Hoće li Hrvatska tužiti sud u Haagu zbog ubojstva ako heroj i general Praljak umre i hoće li se senilni starkelja sudac Agius naći na optuženičkoj klupi kao sudionik ubojstva?

aquis

Senilni starac sudac Agius u Haagu je pročitao svinjariju od presude hrvatskoj šestorci u BiH, to je, naravno, bila politička presuda jednog političkog suda i svinjarija senilnih staraca te međunarodne mafije. Hrvatska je tom nazovi presudom proglašen agresorom na svoju zemlju, koju je obranila, koju je stvarala, Bosnu i Hercegovinu, koju je PRVA priznala. Tom je nazovi presudom krivim označen i predsjednik Tuđman, a to bandi neće proći, ni medijskoj u Hrvatskoj, ni izdajnicima u Saboru, Banskim dvorima te na Pantovčaku.

Nakon presude HAAGU ne pristajući na političku presudu general Praljak popio je otrov. Kako je moguće da se otrov unese u sudnicu? Za to je. naravno, odgovaran sud, hoće li i taj sud odgovarati? Hoće li Hrvatska tužiti Haag i suca Aqiusa i hoće li se senilni i bezosjećajni starac naći na optuženičkoj klupi? Naravno da neće, Plenković je kao od izdajnik i doveden kako bi eutanizirao hrvatski narod, jer čovjek koji može koalirati sa strankom kojoj je na čelu bila moralna nakaza poput Vesne Pusić ne može imati osjećaj za istinu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com