Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Predvodi li kragujevačka N1 televizija. zajedno s portalom osuđenog kriminalca, medijski Udruženi zločinački pothvat protiv Hrvatske?

n1

Nakon što je general Slobodan Praljak praktički ubijen u haškom logoru u modi su udruženi zločinački pothvati, pa je tako na dijelu već čitav niz godina jedan od njih. Kragujevačka N1 televizija predvodi medijski udruženi zločinački pothvat protiv hrvatske države i to u suradnji s portalom pravomoćno osuđenog kriminalca i samoproglašenog pedofila. Nažalost, treba biti objektivan i priznati da u tome ima potporu i hrvatske politike koja ni na koji način nije problematizirala svinjarije ove neprijateljske televizije, na kojoj su utočište pronaši i otpadnici te bivši paraziti s javne televizije. 

Iako se već godinama govori o muljanjima, o zanimljivom načinu plaćanja tzv. novinara na spomenutoj televiziji nitko ne reagira, niti to državu zanima pretjerano, iako je barem jedan od tih tzv. novinara bio i na portalu pravomoćno osuđenog razbojnika kao kolumnist te u tom vremenu dobivao dio plaće na crno, kao što su to mnogi drugi nazovi novinari na tom portalu dobivali kako prije tako i danas. Državu ne zanima kada građane te države pljačkaju vlastiti mediji?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com