Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

HDZ se pretvorio u lopovsku filijalu Ivice Todorića: Izdajnici Davora Bernardića i Vesne Pusić odbili minutu šutnje za heroja obrane Sunje generala Praljka

praljak11

Hrvatski sabor ponovno se pokazao kao parazitska ustanova u kojoj sjede uglavnom derikože i paraziti, koji su uništili ili uništavaju i dalj ovu zemlju, ove građane. 

Naime, Plenkovićev potrčko Gordan Jandroković Njonjo, zapravo u 'zajedničkoj izjavi' saborskih zastupnika,  nije odbio sramotnu hašku presudu niti je istu s gnušanjem odbacio, kao što to nije učino briselski ćato Andrej Plenković, koji s skrivao dok je Praljak branio Sunju, naprotiv, već je razvodnio i pokušao je na neki način prihvatiti i odbiti presudu, a to ne ide. Nisu osudili sigurnosni propust u Haagu kojim je omogućeno da otrov uđe u sudnicu, niti su najavili podizanje tužbe protiv senilnog starca Carmela Aqiusa, indirektno odgovornog za smrt generala Praljka.  Ništa...

Nisu čak ni dali minutu šutnje za hrvatskog generala i heroja obrane Sunje Slobodana Praljka, već su dali neku vrstu mješavine, koja prije svega uvredljiva, međutim, ni to nije bilo dovoljno izdajnicima u SDP-u te stranici Vesne Pusić, moralne nakaze koja je o tzv. agresiji Hrvatske na BiH govorila još prije dvadesetak godina. Zapravo se radi o spodobi koja nikad ne bi bila u Saboru bez pomoći boljševika prije Ivice Račana, a onda Milanovića i danas Bernardića.

Zastrašujuće je i pomisliti da se zapravo HDZ usudio pregovarati s takvom strankom glede zajedniške koalicije i tako definitivno se od Tuđmanove stranke, državotvorne, pretvorio izdajničku, lopovsku partiju, u kojoj caruje Todorićev potrčko derikoža Zravko Marić.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com