Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

U izdaji sudjelovao i MOST Bože Petrova: Crvena vještica vlada Siskom, a većina u Gradskom vijeću odbila minutu šutnje za heroja obrane Sunje generala Praljka...

23

Vladajuća većina u sisačkom Gradskom vijeću, prevođena izdajnicima iz  SDP-a i MOST-a, dobila je prijedlog oporbe da današnja sjednica Vijeća počne minutom šutnje za pokojnog generala Slobodana Praljka, zbog čega je deset oporbenih vijećnika HSS-a, HSLS-a, HDZ-a i HSP AS nakratko i napustilo sjednicu.

0porba je odbijanje minute šutnje nazvala sramotnim s obzirom na to da je general Praljak, braneći Sunju, branio u biti i Sisak koji bi se našao u velikim problemima da obrana Sunje nije izdržala napade agresora, piše Večernji list.

– Do sada nije bila praksa da odajemo počast minutom šutnje braniteljima koji su počinili samoubojstvo, a takvih je, nažalost, jako mnogo zbog nepravdi u društvu. Minute šutnje držimo samo na svečanim sjednicama Vijeća. Nisam očekivala da će oporba politizirati taj tužni događaj iz haaške sudnice – istakla je, prilikom odbijanja prijedloga za minutom šutnje, predsjednica Vijeća Ivana Krčelić (MOST). Politizirati? Pa ta žena nije normalna, haška presuda je čista politička presuda.

Naravno, kad budu izbori sjetit ćemo se izdajnika i za njih nećemo glasovati, iako ima torbara koji se u raznim selima prodaju za komadić asfalta, takve ništarije skupljaju potpise za izdajnike i sami postaju izdajnici.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com