Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

'ANKETA' DOK SE 'NIJEMCI ČUDE': Da li bi u Njemačkoj pravomoćno osuđeni kriminalac, koji je sa svojim novinarima opljačkao stotine tisuća kuna, a s tim nastavio nakon presude, i koji se hvali da se 'pali na maloljetnice', bio u zatvoru?

zatvor

Nakon tragičnih događaja u Haagu i nakon političke presude hrvatskim braniteljima, a posebno nakon smrti generala Slobodana Praljka, mnogi se puno toga pitaju. Neki se čak i čude. Navodno se čude  Nijemci, barem tako prenosi portal pravomoćno osuđenog kriminalca koji je uz pomoć svojih novinara opljačkao, kako bruje društvene mreže  posljednjih dana, stotine tisuča kuna, s tim je nastavio djelomično nakon presude i nakon što je obećao da će biti dobar dečko. Nit je dečko s 40, niti je dobar, a cure, možda i dečke, voli puno, puno, puno, mlađe... Znaju to njegovi novinari.

S obzirom da Nijemci svoje lopove, utajivače poreza, zatvaraju, poput svojedobno oca Steffi Graf, čude se kako je moguće da u Hrvatskoj jedan takav razbojnik nije iza brave, tim prije što je nastavio s lopovlukom i nakon što je priznao da je razbojnik.

. A zamislite kako bi se Nijemci čudili kada bi takav ''medijski djelatnik'' napisao da se ''pali na starije maloljetnice.'' Blog takve spodobe bio bi obrisan, a spodoba u zatvoru, tada bi se na njega palili neki drugi, punoljetne osobe koje bi predstavljale opasnost za vlasnika portala kad bi ovaj išao pod tuš. Ili bi se on tome možda i radovao, nikad ne znate.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com