Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Je li to Mamićev prijatelj sudac Turudić rekao kod pohlepnog parazita Ace Stankovića da treba poštivati odluku suda koji je oslobodio Šešelja a ubio generala Praljka?

turudic 123

Nakon travestije o građanskom ratu pohlepni parazit tzv. Hrvatske televizije Aleksandar Stanković i dalje je ostao parazitirati na hrvatskoj sirotinji, koja je to prihvatila svjesna da bi propali boksač vjerojatno uginuo od gladi, zajedno s Majom Sever i Vesnom Teršelič, da im nije novaca hrvatske sirotinje. Hrvati su uvijek bili milostivi prema svojim neprijateljima, a pogotvo prema izdajnicima. 

Aco je tako ugostio suca Ivana Turudića, koji je pokazao vrhunski talent za glupost, samo Božjom providnošću nije postao ministar pravosuđa, iako smo dobili još veće zlo - sumanutog Sanaderovog potrčka Bošnjakovića. Ture je tako kod Ace reklo kako u Hrvatskoj nije bilo građanskog rata, ali za veleizdajnike koji tvrde isto ono što i Vojislav Šešelj, haško nevinašce, ne bi trebalo donijeti zakone kojim bi ih se kažnjavalo. Hrvatska je po mnogo čemu jedinstvena država, više veleizdajnika nego običnih kriminalaca. Ture je isto tako spomenulo kako je presuda haškog gnijezda nepravedna (!? A nije možda razbojnička?), ali je treba poštivati!?

Kako to misli natjerati sudac parazit Hrvate da poštuju svinjarije sa suda koji je oslobodio fašističkog zlikovca Vojislava Šešelja, a ubio generala Praljka? I da, suci su također paraziti, jer ih preko otetih poreza financira sirotinja. Praljak je ubijen u sudu,  a u čemu su sudjelovali i ''časni suci'' predvođeni Carmelom Aquisom, koji su trebali osigurati sudnicu, a nisu, nakon smrti Praljka sva ta lopovska bulumenta lagala je da je živ, praveći budale od toksikologa i liječnika koji znaju kako djeluje otrov koji je ispio Praljak. Poštovati takvu odluku, takvog suda, može samo idiot ili izdajnik, a mogao bi i parazit. Naime, kad Turudić brani kamarilu iz Haaga on brani suce kao što je i on sudac, parazite.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com