Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Pitate se koja to banda briše stotine tisuća statusa i profila zbog generala Praljka, zaboravili ste što je na fejsu napisao osuđeni kriminalac i samozvani pedofil koji je sa svojim novinarima nastavio pljačkati građane?

praljak sutnja

Neviđna cenzura nakon tragedije u Haagu zahvatila je društvene mreže i portale. Tko zapravo sudjeluje u ovoj tiraniji i je li doista vlasnik i osnivač Facebooka toliko upoznat sa sudbinom generala Praljka da je odlučio sve brisati, sve cenzurirati što je vezano uz tragičnu sudbinu hrvatske šestorice u Haagu?

Naravno da to nema veze sa ''američkim Facebookom'', iza svega stoje kao i uvijek hrvatski i bošnjački lopovi, banditi koji bi kruha bili gladani da ne zarađuju pljačkom i unesrećivanjem obične, opljačkane sirotinje. Uostalom, nije li samozvani pedofil i pravomoćno osuđeni razbojnik, koji je svoje novinare na portalu plaćao tako što je pljačkao građane vlastite zemlje, što čini i danas nakon presude, nedavno na Facebooku prjetio blokiranjem ''desničarskog šljama'', koje će se dogoditi nakon što se vrati sa šetnje Hayde parkom?

U jednom normalnoj državi takav bi kriminalac, koji je bio i ostao kriminalac, završio u zatvoru a s obzirom kako se proglasio pedofilom bio bi izoliran iz javnosti kao opasna spodoba, koja se, kako sam piše, ''pali na starije maloljetnice...'' Takav se u normalnoj zemlji ne bi šetao Hayde parkom nego dvorištem nekog zatvora.  Dakle, nema veze Zuckerberg sa svinjarijama na Facebooku, naravno, ni samozvani pedofil ne bi mogao ništa bez puno ozbiljnijeg smeća.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com