Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

SRAMOTA I IZDAJA: Hrvati u Hercegovini su kroz prozor, na glavu išli glasovati za Kolindu Grabar Kitarović a ona ih je prvom prilikom izdala, pljunula im u lice...

kolinda

Prva hrvatska starleta Kolinda Grabar Grobar Kitarović postala je predsjednica RH nakon neviđene mobilizacije Hrvata, posebno u BiH, kojima je bilo dosta veleizdajnika i Dodikovog klaviriste Ive Josipovića, od milja zvanog Pilsel. Hrvati su u Mostaru, kroz prozor, kad im nisu dali da uđu na vrata, glasovali za Kolindu, a ona ih je prvom prilikom izdala i time pokazala kako nije ništa bolja od izdajnika i lopova Ive Sanadera, čija je bila ministrica, ali i Andreja Plenovića, još jednog HDZ-ovog izdajnika, inače namjesnika Ivice Todorića u Banskim dvorima.

Naime, umjesto da u Vijeću UN-a odbaci presudu tzv. suca Aquisa i ostale mafija pri tom sudu ona je presudu prihvatila, baš kao i učenik zloglasne Nine Obuljen, anemična ratna kukavica Andrej Plenković, i tek je uvijeno, da ne kažemo kao tko, rekla kako ne priznaje da su Hrvati kolektivno kriv.

Tko to kaže luda ženo? Ni Haški sud, nitko,  krivi su ''samo'' oni koji su nas vodili, koji su stvorili zemlju koju ti sada izdaješ. Oni su krivi, a ti su izdajnica, koja je dobro naplatila svoje izdajstvo, u UN-u joj je pljeskao čak i indiretni ubojica Aqius, koji je bio predsjednik Žalbenog vijeća u trenutku kad se ubio hrvatski heroj general Praljak.

Srećom, ne dugo, još samo dvije godine kada će ti Hrvati iz BiH pljunuti u izdajničko lice kao što si ti sada njima, kukavički, s tonom šminke na labrnji, pljunula, uz pokvareni osmijeh izdajnika.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com