Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Što se to događa u jazbini na Prisavlju? Paraziti HRT-a posvetili 18. obljetnici smrti hrvatskog Washingtona, prvog predsjednika Franje Tuđmana, pet minuta...

tudjmanvojska

U posljednje vrijeme parazitska kamarila predvođena jednom babom, koja nikako da ode u mirovinu iako je starija od boljševika Josipa Manolića, i pohlepnim parazitom Aleksandrom Stankovićem, uz potporu tzv. Programskog vijeća, maltretira hrvatske građane konstrukcijama o građanskom ratu.  Jasno je da se radi o veleizdajničkoj konstrukciji, isto mišljenje kao izdajnici na HRT-u ima i Vojislav Šešelj.

Kamarila zaboravlja da bi mahom uginula od gladi da ne živi na grbači sirotinje, kao uostalom svi paraziti navikli na život od legalne pljačke i zakonite otimačine.

Podivljali i pomahnitali, dobro uhranjeni parazit Mislav Togonal, koji vjerojatno proždere dva teleta dnevno, nedavno je u emisiji Otvoreno, na našoj televiziji ugostio boljševika i Acinog savjetnika, zloglasnog kvazi povjesničara, Klasića, koji zagađuje Zagreb Titovim slikama i zastavama, ugostio je Mislav i džihadističkog akademika iz Sarajeva, njih dvojica trebali su ponovno na javnoj televiziji suditi u Haagu, na montiranom procesu, osuđenu hrvatsku šestorku iz Herceg Bosne i heroja generala Praljka.

Ne samo to, parazit Togonal ne tako davno našim je novcem dovukao Miloševićevog Goebbelsa iz Beograda, prijatelja crvene, totalitarističke novinarke Jelene Lovrić, Miroslava Lazanskog. Nikad se Togonal nije ispričao, sad Hrvati ne znaju je li bio parazit pijan, drogiran ili jednostavno, nažalost, teško mentalno bolestan? U svakom slučaju trebalo ga je liječiti, čak i ako on odbija lobotomiju koja bi bila isključivo za njegovo, ali i naše, dobro.

Točku na I parazitska kamarila stavila je na 18. obljetnicu smrti prvog hrvatskog predsjednika, hrvatskog Georgea Washingtona, dr. Franje Tuđmana. Paraziti su prvom predsjedniku, koji je stvarao Hrvatsku, posvetili pet minuta, ako i toliko, u Dnevniku. Kakvu mi to bandu plaćamo kad. tzv. Hrvatsku televiziju plaćamo?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com