Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Divljaci s HRT-a prevršili svaku mjeru: Paraziti razgovarali s bandom osumnjičenom za atentat na predsjednika Tuđmana!

hrthrhr

Divljaci s HRT-a prevršili su danas svaku mjeru, ako oni uopće imaju mjere. Posebno nakon što je jedan od vodećih parazite te katedrale laži i obmane Mislav Togonal redom ugostio Miloševićevog Gobbelsa Miroslava Lazanskog, zatim boljševika i nosača Titovih slika po Zagrebu, Klasića, nakon toga kod pohlepnog Togonala stigao je bivši nacist  Drago Carlos Pilsel, a bio je kod grmalja i akademik iz Sarajeva, profesionalni sijač mržnje Abdulah Sidran, koji je zapravo na tragu mudžehadinskog ološa koje je činilo brojna zlodjela u BiH. 

Da ne spominjemo sve one koji bi uginuli od gladi da legalno ne otimaju novce hrvatske sirotinje.  Ostale sablasti iz Programskog vijeća HRT-a, kao i prvog parazita javne kuće na Prisavlju Aleksandra Stankovića, koji je svojim izdajničkim svinjarijama Domovinski rat proglasio građanskim ratom, isti takav stav ima i jedan fašist kao što je Vojislav Šešelj. Dakle, fašist i parazit na stom su tragu.

Nakon što legalni lopovi s Prisavlja nisu ni minute posvetili predsjedniku Franji Tuđmanu na 18. obljetnicu smrti tvorca hrvatske države, nakon što divljaci koji žive od naše muke, našeg rada, nisu prenosli komemoraciju za generala Praljka, dok je primjerice neprijateljska kragujevačka N1 televizija to ipak imala u prijenosu, odlučili su razgovarati s potencijalnim zlikovcima koji su 7. listopada 1991. pokušali izvršiti atentat na Franju Tuđmana. Ne samo to, jedan od potencijalnih atentora u svojoj banditskoj maniri govorio je kako su Hrvati za njega bili pobunjenici... Do kada će ovo ludilo trajati i koliko ćemo dugo hraniti te divljake s HRT-a?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com