Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Pogledajte kakvi razbojnici drže hrvatske medije: Zašto banda koja nas je opljačkala, a koja glumi novinare, ne piše da je zloglasni bivši fašist Stjepan Mesić bio doušnik UDB-e?

mesickodACEaam

Bivši fašist, bivši udbaški doušnik, aktualni boljševik i politički mrtvac Stjepan Mesić gostovao je danas u 'Ministrastvu kurvaluka', na tzv. Hrvatskoj televiziji, kod primitivca iz Srbije, pohlepnog parazita Aleksandra Stankovića, koji bi vjerojatno skapavao od gladi da ne živi na grbači hrvatske sirotinje.  Danima prije toga TV Bujica objavila je dokumente koji pokazuju da je bvši fašist, koji nikad nije odgovarao zbog pljačke hrvatskih iseljenika kada je gubio čekove koje je tamo dobivao, bio doušnik UDBE više godina, dakle, bio je suradnik najvećeg smeća u ovom dijelu Europe u povijesti.

Zašto o tome ne pišu hrvatski mediji? Zato što Hrvatska nema medije, ali banda i mafija to ima.

Zašto o tome ne pišu ostali hrvatski mediji, koji su doušnikom UDBE proglasili ponekad čak i trijeznog Vladimira Šeksa?

Jednostavno, pogledajte tko su vlasnici hrvatskih medija, razbojnici koji su do temelja opljačkali hrvatsku sirotinju. Jedan polukrepani odvjetnik, debeli ratni profter koji harači, uz blagoslov hrvatske politike, hrvatsku sirotinju a u ime parazita s Prisavlja, tzv. Hrvatske televizje, imamo nadalje jednog samoproglašenog pedofila, narkomana i osuđenog kriminalca koji je svoje nazovi novinare, dakle, obične primitivne ništarije, plaćao na crno, što radi i danas ili je barem donedavno radio, iako je kao razbojnik osuđen.  Nitkov je čak i profesora kolumnistu plaćao na crno, odnosno NA RUKE.

ImaMo i dvojicu nitkova, ratnih profitera, koji su svršili više puta u Sanaderovom podrumu, jedan od njih je propali tajkun i primitivni ratni profiter kome je režim Zorana Milanovića oprostio stotine i stotine tisća NAŠIH kuna... Divljak danas u vlasništvu ima jedan neugledni portal, i jedno smeće od medija na kojem radi i pravomoćno osuđeni lažljivac. Kako lažljivac može ujedno biti i novinar? Samo lopovi znaju.

Zatim imamo lopovski portal koji je kažnjen zbog pljačke na internetu s 50 000 eura, no, urednik koji je odobrio krađu, dakle, ljudsko smeće, i dalje glumi novinara. Imamo dalje, jedan udbaško - mafijaški bilten, blog bivšeg fašistoida, koji je ustvrdio kako je Hrvatska dva puta pobijedila u Drugom svjetskom ratu,  govorimo o biltenu čiji je gazda ratni profiter ubijen u mafijaškom obračunu u centru Zagreba...

 I zar bi od ovog smeća, ljudskog ološa i ovakvih lopova Hrvati trebali nešto dobro očekivati? To je banda koja bi otela i dudu iz ustiju bebe...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com