Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

GOVOR MRŽNJE S HRT-a: Dok god živi od RTV pristojbe Aleksandar Stanković je zaposlenik hrvatskih građana, a oni njegovi poslodavci i nema ih pravo vrijeđati...

aco tinolovka

Nakon žestokih kritika i bijesa hrvatske javnosti zbog činjenice da tu istu javnost godinama maltretira Aleksandar Stanković, a posebno nakon što je isti ugostio bivšeg fašistu, bivšeg doušnika UDB-e i veleizdajnika i aktualnog boljševika Stjepana Mesića. javnost se digla na noge, a Hrvatske televizija stala u obranu provincijalca iz Srbije.

Odmah treba reći kako OSUĐUJEMO sve prijetnje idiota koji bi nekome, bilo kome, prijetili nasiljem. Nasilje nikad nema opravdanja - točka, bez obzira prijetili novinari ili vjeroučitelji. Sa Stjepanom Mesićem treba se pozabaviti hrvatsko pravosuđe a ne banda s ulice.

No, vratimo se parazitima s HRT-a. U priopćenju spominju ''govor mržnje'' što samo dokazuje da su potpuno izgubili kompas. Naime, zar nije u više navrata baš u izvedbi Ace Stankovića viđen govor mržnje?

Ima li pravo Aco hrvatski Domovinski rat nazvati građanskim i je li to mržnja prema braniteljima? Ima li pravo Aco, kao što je to napravio u emisiji u kojoj je bio gost Tomislav Klauški, koji je dugo godina radio za kriminalca, branitelje i invalide nazvati parazitima ako znamo da je najveći parazt s Prisavlja baš on s obzirom na čak dvije emisije? Kako se osjećaju invalidi Domovinskog rata kad ih parazit nazove parazitima? Dok god radi na HRT-u i živi na grbači hrvatske sirotinje on tu sirotinju te građane nema pravo vrijeđati jer bi bez njih moguće skapavao od gladi kao i svi oni u katedrali laži i obmane na Prisavlju. Je li govor mržnje kada usred nedjeljnog ručka Aco Thompsonove fanove, koji također plaćaju prisilno harač HRT-u, nazove ''bastradima''? On vrijeđa veliku većinu onih od kojih živi.

Je li govor mržnje kada jedan idiot snimi film ''Ministarstvo ljubavi'', koji na najgori način vrijeđa udovice Domovinskog rata, naše majke insinuirajući da su one sponzoruše? Kakva komedija? Tko je ikada upoznao udovicu hrvatskog branitelja zna koliko su one krvi prolile kako bi školovale i odgojile djecu kao samohrane majke.

Zašto onda analogno tome ne bi snimili film Ministarstvo mržnje na HRT-u? Ne govore bez razloga kuloari kako se harači i trinka novac hrvatske sirotinje u javnoj kući na Prisavlju. Znate li što se događa u tim hodnicima i koji su to idioti podržali Acinu tezu o Domovinskom ratu kao građanskom?  To je klasični govor mržnje s HRT-a, oni mrze one na čijoj grbači žive i to mrze jako dugo.

Foto: Tinolovka news.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com