Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Primitivci: Mirotvorac i 'novinar' Nenad Bunjac 'brusi sekirče'

bunjac

Mnogi od vas vjerojatno nemaju pojma tko je ''novinar'' Nenad Bunjac, iako su možda čuli za trgovinu 'Voćko'  u Rijeci, poznato je tek da je povremeno piskarao na portalu pravomoćno osuđenog kriminalca i da je ''nedužan'' dvije godine bio u zatvoru, da je nedužan piše i Hanžekovićev Jutarnji list, a to je onda kao Sveto pismo.  Nešto poput Knjige Postanka.

Inače, Bunjac ni po čemu, osim tu i tamo po primitivnim ispadima, nije poznat. U slobodno vrijeme ''oštri sekirče'' na Facebooku i čeka. Koga? To samo on zna, ne vjerujemo da se sprema u voćaru. 

Čak ga ni policija nije pitala zbog koga to sekirče brusi, a usput spominje stoku i nered.... Je li sam sebe gledao u zrcalo ili je vrijeđao nekoga drugoga nikad nećemo saznati.

Nenad Bunjac jedan je od brojnih opskurnih likova hrvatske marginalne pojavnosti koje javnost potpuno neopravdano percipira kao ljevičare. Neki bi koristili, kako pišu po društvenim mrežama, bombe, tenkove, ''čakije'', pištolje, puške, a Bunjko ''sekirče.''' Tipičan mirotvorac s Balkana, kukavica sa ''sekirčetom''.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com