Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Pohlepni parazit Aleksandar Stanković ponovio na kragujevačkoj N1 televiziji Miloševićevu tezu o građanskom ratu u Hrvatskoj! Uginuo bi od gladi da ne živi na tuđoj grbači?

aco stankovic

Pohlepni parazit Aleksandar Stanković gostovao je na kragujevačkoj N1 televiziji, koja i inače udomljuje otpadnike s HRT-a. Tom prilikom parazit je rekao kako je BiH i dalje njegova domovina, no, ne misli pljačkati građane BiH nego će nastaviti haračiti legalno Hrvatskom na javnoj kući na Prisavlju kako bi imao love za sparing partner sa dvostruko mlađom suprugom u Dubrovniku. Naime, većina se danas slaže da bi parazit uginuo od gladi, kao i svi paraziti, da ne živi na grbači hrvatske sirotinje, mnogi ne vjeruju da bi se on uopće ikada oženio, da nije to što je, parazit.

Provincijalac iz Srbije uživa na regionalnoj televiziji, ali neće pljačkati svoju Srbiju i svoju BiH već našu Hrvatsku koja mu je omogućila tu pljačku, odnosno, život na grbači uglavnom sirotinje.  Tijekom gostovanja na kragujevačkoj televiziji Aco je ponovio svoju izdajničku tezu o građanskom ratu u Hrvatskoj. I ponovno kamarila parazita s Prisavlja neće ovu pohlepnu spodobu kazniti, naprotv, prastara baba Neda Ritz stat će u njegovu obranu.

"U Hrvatskoj je u dijelu bio građanski rat, u manjem dijelu, ali je bio. Naime, kada srpsko selo ratuje protiv hrvatskog sela, to je građanski rat. Kada se napadao Dubrovnik i Vukovar, te kada su tenkovske jedinice iz Beograda išle prema Vukovaru to naravno nije građanski rat, to je čista agresija. Kada ratuje selo protiv sela, onda to ima elemente građanskog rata", objasnio je svoj stav Stanković u emisiji Pressing.

Parazit je također dodao da je rat, kad bi se moglo izraziti u postocima, u 80 posto slučajeva bio agresija, a 20 posto je bio građanski rat te dodao kako nije isto kad on tvrdi da je bilo građanskog rata u Hrvatskoj i kad to tvrdi srpski ministar Vulin koji govori da uopće nije bilo agresije.

Nakon nove majmunarije pitanje je kad će ovaj idiot biti istjeran s HRT-a?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com