Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

HA - HA - HA! Bivši nacist Drago Pilsel govori o 'pedali' za australskog Hrvata Antu Jurića: Ako ovaj zaslužuje 'pedalu' Carlos zaslužuje najmanje bicikl!

pilsel

Bivši nacist Drago Pilsel, koji dolazi direktno iz nacističke obitelji, i koji je spavao pod slikom Ante Pavelića godinama te bio pod utjecajem alkoholnih isparavanja spreman za terorističke ispade i akcije (slučaj sinagoge),  svako malo koristi društvene mreže kako bi pokazao do koje je civilizacijske razine evoluirao. Odnosno nije evoluirao.

Žalosno je da su hrvatski građani legalno opljačkani za 70 000 kuna kako bi se novac, naš novac, donirao njegovom uglavnom bezvrijednom blogu, koji neki smatraju portalom.  Hrvatska je, nažalost, jedina država na svijetu čiji građani, doduše prisilno, financiraju govor mržnje i bivši nacizam te boljševizam.

Dakle, Pilsel, s više imena od Chica Gonzalesa, na svom Facebook profiu ponovno dokazuje koliko je opsjednut s aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, posve razumljivo, Hrvati su dali pedalu Dodikovom klaviristi Ivi Josipoviću te su umjesto njega izabrali Kolindu,  time je i Pilselov utjecaj postao marginalan. Podsjetimo, čak je i Josipović dao pedalu Pilselu zbog vulgarnih ispada, nedostojnih pismenog čovjeka, i govora mržnje. Taj isti Pilsel, bivši obožavatelj Ante Pavelića, piše na svom Facebooku, naravno, gluposti:

''Australski Hrvat Ante Jurić, član Vladina savjeta za Hrvate izvan RH koji veliča NDH i glorificira Ante Pavelića, dobit će pedalu. Ovo je opomena pred otkaz Mirku Hasenayu iz Buenos Airesa koji je isto u Vladinom savjetu i također svršava na spomen poglavnika....'', piše Carlos, koji je ''svršavao'' ispod slike Ante Pavelića. Ako bi Jurić trebao dobiti pedalu bivši nacist Drago zaslužuje čitav bicikl.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com