Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Prvi sijač mržnje HRT-a potpuno poludio: U pravu je Aleksandar Stanković, u moru krkana, on je kao parazit najveći krkan!

aco krkan

Nakon što je prvi krkan takozvane javne televizije i prvi parazit te javne kuće, Aleksandar Stanković, a nakon emisije s MOST-ovim odmetnikom Vlahom Oepićem, inače propalim bivšim ministrom unutrašnjih poslova, svršio emisiju uzeo je sebi za pravo po tko zna koji puta izvrijeđati one na čijoj grbačui živi. Ovog puta je krkan privatizirao našim novcem našu televiziju.

Prvi sijač mržnje HRT-a, legla parazita na Prisavlju, rekao je u moru gluposti i jednu istinu, nije u redu kada netko nekome, bilo kome i iz bilo kojeg razloga,  psuje majku, kao što nije u redu kada paraziti javne televizije puštaju filmove, kvazi komedije, u kojima se udovice hrvatskih branitelja praktički proglašavaju sponzorušama, prostitutkama. Time javna kuća na Prisavlju ne 'je*e' ničje majke,  kako bi to krkan HRT-a rekao, ali im ponovno indirektno ubija muževe, ponovno ''kasapi'' žrtvu. Nije redu kada divljaci psuju majku četničku Aci, Aco je seljačina iz Srbije, ali nije četnik, čak i da je kakve veze njegova nesretna majka ima s time?

Još je manje u redu kada krkan Aco, očito na*rkan, govori o Domovinskom ratu kap o građanskom ratu, time pohlepni parazit ne psuje majku našim roditeljima, ali ih ponovno traumatizira, indirektno ih zatvara, simbolično, naravno, u srpske, nacističke konc logore. Dakle, parazitu Aci treba dopustiti da se brani na sudovima, da nakon što ga izbace s Prisavlja zbog govora mržnje, radi što god hoće, da se bavi svinjogojstvom, peradarstvom, dilanjem, ako je uopće sposoban raditi i živjeti bez tuđe grbače, ali mu banda s ulice, i krkani, nemaju pravo ''suditi'', prijetiti i spominjati mu majku. Zar je nesretna žena kriva što je rodila takvog sina uvijek gladnog sirotinjskog novca, zadojenog mržnjom?

I u pravu je Aco, u moru krkana, on je najveći krkan među njima....

Zanimljivo je i znakovito da Acu brane Plenkovićevi krkani, isti oni koji su ne tako davno na ulazu u središnjicu HDZ-a ljubili ruke Karamarku, kao što to danas rade briselskom krkanu Plenkiju. Propali novinari koje je svojedobno jedan drugi krkan, inače vozač motora, pokušao nametnuti kao, pazite sad, ''urednika'' Tinolovke.  Koje ludilo...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com