Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Šešeljev bivši nacist koji je u Glini...: Srpski fašist Aleksandar Vučić zaprepašten izjavama lažnog HDZ-ovca Andreja Plenkovića

vucictenk

Lažni HDZ-ovac Andrej Plenković, koji je od Junckera na pet jezika štipan u glavnom leglu Europske unije, kako bi obmanuo javnost, glume radi, a ne zbog stvarnih namjera, rekao je da bi Srbija trebala zbog agresije na Hrvatsku platiti ratnu odštetu.

Zaprepastilo je to bivšeg Šešeljevog bandita, Aleksandra Vučića, kojeg se sjećamo iz okupitane Gline kada je nacistički idiot govorio o 'vekovnim srpskim granicama' i kada je poručio da u ''Krajini'' nikad više neće biti hrvatska država. Očito se fašistoidni manijak toga ne sjeća.

“Što se tiče ratne odštete, bio sam iznenađen i zaprepašten temom koju je Plenković pokrenuo. Sve što mogu reći je da sam na njegovom mjestu, to pitanje ne bih pokretao. Bojim se da Hrvatska, ne samo da ne može dobiti ništa, već može mnogo izgubiti. To bih mogao potkrijepiti tisućama raznovrsnih i teških argumenata”, rekao je srpski fašist Aca Vučić.

Zanimljvo, određeno divljenje prema četniku imaju neki lopovski hrvatski mediji, ali i kragujevačka N1 televizija. Za ove ekstremiste iz Kragujevca više manje, ali za ove lopove iz Hrvatske je malo čudno, nisu ti lopovi opljačkali Srbiju, oni legalno pljačkaju hrvatsku sirotinju, od nje žive i glume novinare.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com