Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Srpski fašist Aleksandar Vučić i lažna HDZ-ovka: Cirkuska točka nakon budućih izbora bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović...

kolinda vucic

Danas je u Zagreb stigao aktualni predsjednik Srbije, fašist Aleksandar Vučić, raširenih ruku dočekala ga je nakon budućih izbora bivša predsjednica Repulike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarovć, koja već mjesecima laže hrvatski narod sumanutim tvrdnjama kako se država vodu razumom, a ne srcem.

Naime, naši roditelji branili su ovu zemlju srcem, dok se ona, kao i još jedan lažni HDZ-ovac, Andrej Plenković, vucarala naokolo. Inače, tko bi normalan, vođen isključivo razumom, išao u pakao Vukovara, a da ga nije vodilo i srce?

Kad starleta s Pantovčaka bulazni tvrdeći da su danas protiv dolaska fašista u Zagreb prosvjedovali isključivo ljudi s margine društva onda je zapravo ili pijana ili je izdala te iste od kojih je dobila glasova, samo obmanama, u oba slučaja to je zlo. 

Sjećate li se kako su Hrvati u Hercegovini riskirali batine ne bi li za nju glasovali? Sada je očito odlučila kako joj ti glasovi više neće trebati, dovući će joj rezervu s autobusima iz Srbije, Milorad Pupovac. On to može osigurati.

Jednom smo za to zlo glasovali, nikad više, pokušat će nas ponovno prevariti, čak će i generala Praljka u kampanji spomenuti, no, više joj to proći neće.  Zlo poput  Milanovića manje je zlo, od zla koje je zamaskirano u lažno domoljublje.

Zamislite, starleta niti jednog trenutka nije spomenua odštetu. Zašto i bi, nisu njoj spalili kuću, ali nama jesu, Nit jednog trenutka nije zatražila ispriku od četnika. Zašto i bi? Nisu njoj srpski fašisti i Miloševićevi komunisti pobili roditelje, nama jesu...

Sad glasuj sama za sebe 'kraljice Balkana.'

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com