Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Doživjela poniženje i ponizila Hrvatsku: Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da je Vučić s kojim je dernekovala 'europski Vučić', a pred njom je fašist povezao Stepinca i Jasenovac!?

kolindascscc

Nakon budućih izbora bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović potpuno je izgubila kompas. Neki bi rekli kako nije normalna, no, nećemo o tome.

Nakon sastanka sa srpskim fašistom Aleksandrom Vučićem straleta s Pantovčaka je između ostaloga rekla kako je ''Vučić s kojim je razgovarala europski Vučić.'' Naime, radi se nevjerojatnoj gluposti osobe koja se potpuno izgubila posljednjih tjedana. I koja je, srećom, već sada izgubila predsjedničke izbore.

Prije samo nekoliko sati srpski četnik je pred ''Kokolindom'' izravno povezao blaženog kardinala Alojzija Stepinca i logor Jasenovac.

Dakle, uskoro bivša predsjednice i najveća politička prevarantice u povijesti Hrvatske, uz bok lažnim HDZ-ovcima Ivi Sanaderu i Andreju Plenkoviću, je li to europski Vučić, koji Stepinca povezuje s Jasenovcem, koji laže kada tvrdi kako u Glini nije govorio o velikoj Srbiji?

Vi gospođo Kolinda trebate na pregled sluha. Ispričavamo se svima onima koje smo obmanuli kad smo svim sredstvima pozivali ''kumili'' ljude da glasuju za ovakvu prevaru, ovakvo zlo.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com