Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Anemični Plenković ponovno luduje: Milorad Pupovac kaže da se mora konzultirati sa Svevišnjim, dakle, čeka da mu srpski fašist Aleksandar Vučić kaže kako da se postavi

pupovacscc

Velikosrpski političar Milorad Mića Pupovac, kojeg je do nosa u Gvozdu ponizio srbijanski fašist Aleksandar Vučić, komentirao je zaključke takovanog Vijeća za suočavanje s prošlošću koje je osnovano našim novcem, dakle, pljačkom, i kojeg je potaknuo anemični lažni HDZ-ovac Andrej Plenković.  Nova sramota ove sablasti na čelu HDZ-a izazvala je brojne komentare, jedan od njih je Vučićev eksponent u Hrvatskoj Milorad Pupovac Mića, čiji je brat bio dio nacističkih postrojbi koje su okupirale Hrvatsku.

Mića tako tvrdi da se mora konzultirati sa Svevišnjim, u Gvozdu smo vidjeli tko je za ''Pupija'' Svevivšnji, kad ga je srbijanski fašist Vučić držao na lancu kao kućnog ljubimca, Uskoro će Pupi izaći s komentarom, nakon što mu Svevišnji Vučić kaže kako treba komentirati i kako glasovati u Saboru. Hrvatskom, naravno, ne vlada Pupovac, kako neki misle, ali vlada koalicija Kolinde Grabar Kitarović, Andreja Plenkovića i Ace Vučića... Takozvana ''domoljubno'' četnička koalicija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com