Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Kolinda zar nas neće spasiti Aca Vučić? Gospođo predsjednice Hrvatska stagnira jer je Vi vodite i vaši politički prevaranti...

kolindagrabarkitarovic-660x330

Užasnuta, zabrinuta za Hrvatsku Kolinda Grabar Kitarović je rekla kako ''Hrvatska stagnira dok ostale zemlje idu naprijed...'' Kako je to moguće za dvije godine bivša predsjednice kada je Djed Božićnjak iz Srbije Aleksandar Vučić dovukao tri milijuna gospodarstvenika, sve ih je uputio na najuspješnijeg etno poduzetnika '' s ovih prostora'' Milorada Miću Pupovca? Predsjednice, zar ''europejac'' Vučić nije donio blagostanje?

Hrvatska stagnira jer je Vi vodite, Vi i ostali Plenkovićevi lažni HDZ-ovci, Ona stanitra, ali Plenković, dok god ga starac Junker štipa za stražnjicu, sigurno napreduje. Jednom ste nas prevarili, s tim se moramo pomiriti, s tim moramo živjeti, ali to možemo ispraviti na idućim izborima, na kojima će vam ''marginalci'' pokazati koliko su bitni kad vas svojim glasovima odvedu s Pantovčaka.

Predsjednice, ne stagnira Hrvatska zbog Josipa iz Đakova, Jure iz Like, Ivana iz Kijeva, Martina iz Oroslavlja ili Igora iz Prekope na Baniji, svi oni stagniraju ili tonu zbog Vas, vaših političkih prevara, obećanja. Sjećate li se obećali ste da će Hrvatska biti među najbogatijim državama svijeta a onda ste doveli fašistu iz Srbije koji Vas je ponizio. Lako nama što je ponizio Vas, on je ponizio Hrvatsku.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com