Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Idiot i gola nakaza oskrnavili crkvu u jednom hrvatskom gradu novinarski ološ proglasio to - umjetnošću

mediji

Nakon što je pomanitali idiot i samozvani kreten u jednom turističkom gradu, bez dozvole biskupije, uletio u crkvu u društvu jeftine gole nakaze koju je snimio, podiglo se dosta prašine.

Novinarske smeće, isto ono smeće zbog kojeg tisuće ljudi svakodnevno bježi iz Hrvatske odbijajući plaćati i financirati ološ, proglasio je to umjetnošću.  I nije prvi puta da se u Hrvatskoj divljanje frustriranih manijaka proglašava umjetnošću, takvih je primjere bezbroj.

S obzirom na koji način i od čega sve medijska ološ u Hrvatskoj živi da li bi bila umjetnost kada bi neki fotografi snimali fotografije vlasnika pojedinih medija s insinuacijom kako ti vlasnici tretiraju svoje novinare kao roblje, prostitutke i poligon za iživljavanje, što ne bi bilo daleko od istine? Naravno, ne možete nikoga poniziti, pa čak i da ste vlasnik svemira, a kamoli pojedinog bezvrjednog hrvatskog medija kojima ionako nitko normalan više ne vjeruje, ako to sama žrtva ne dopusti. Nismo čuli da se novinarsko smeće buni protiv tretmana koji im daju gazde.

Uzmimo naprimjer pedofilčnu s Madagaskara i njegovu sportsku konkubinu, kriminalac je plaća na crno, a ona glumi na društvenim mrežama veliku novinarku, heroinu koja je stala na put Zdravku Mamiću. Ponovimo još jednom, ološ radi za kriminalaca, pravomoćno osuđenog, o čemu šuti, a tvrdi da se bori protiv kriminala!? Tu netko nije normalan.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com