Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

'KRKANI', UHLJEBI I LAŽNI HDZ-ovci: Mislav Togonal toliko je jadan da ne shvaća kako su on, Aleksandar Stanković, Maja Sever, Boris Jokić... najveći paraziti u ovoj zemlji...

aco krkan

Mislav Togonal, ''novokomponovanog'' prezimena Lazanski, jedan od eksponiranijih parazita Hrvatske televizije, nedavno je u emisiji Otvoreno otvorio temu uhljeba...

S pravom, međutim, zaboravio je sebe uključiti. Naime, nema većih uljeba i parazita u Hrvatskoj od onih na HRT-u, televiziji koja se financira legalnom pljačkom, odnosno RTV pristojbom. Aleksandar Aco Stanković već praktički desetljećima maltretira hrvatsku sirotinju od koje živi i nitko mu ništa ne može. Malo je uhljeba u Hrvatskoj koji imaju moć maltretirati one od kojih živi. Takav ja slučaj parazita s HRT-a. 

Naravno, u tu sferu spada i ''profesionalka'' i SDP-ova aktivistica na Prisavlju Maja Sever, - Fejsbučarka kao i tzv. moderatorica PETOG DANA, mjesto moderatora u toj emisiji izmišljeno je kako bi se uhljebilo nesposobnu ''novinarku'' i obožavateljicu bradatog parazita Borisa Jokića.  Govorimo o Gabrijeli Perišić. Zar netko misli da ona besplatno navija za Jokića u sat vremena parazitiranja na HRT-u dok slušamo gluposti lepog Bore, koji također prima znatan honorar za svoje svinjarije, a koji mu daje prisilno sirotinja ove zemlje? Svi su oni tamo kako bi na naš račun napunili svoje novčanike. Nitko nas nije pitao želimo li ih plaćati, financirati.

Zbog takvih sirovina i parazita tisuće mladih bježe iz ove zemlje, kojom vladaju najodvratniji politički prevaranti poput Andreja Plenkovića - Junckera i Kolinda Grabar Kitarović - Vučić. 

Sad će Plenki ratificirati Istanbulsku konvenciju kako bi paraziti iz tzv. civilnog sektora dobili još više, a za tu prevaru lažnog HDZ-ovca neće biti odgovorni i krivi oni koji će za nju glasovati, već isključivo najveći HDZ-ovi prevaranti poput Vase plagijatora, Gorana Marića, Stiera, Kovača, dakle, svih onih koji će protiv nje tobože glasovati ali neće ni prstom mrdnuti ne bi li istjerivanjem zla kao što je Plenković iz HDZ-a spriječili novu briselsku svinjariju ratne kukavice na čelu nekoć moćne Tuđmanove stranke... Krivi su oni koji trpe Plenkovića, a ne obični politički prevarant Plenković.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com