Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Lažni HDZ-ovac Andrej Plenković navodno najavio rušenje Vlade, birači HDZ-ovcima poručili: Rušite tog demona u Saboru, propali SDP ne predstavlja prijetnju

plenkovic sc

Lažni HDZ-ovac Andrej Plenković navodno je zbog izgledne ratifikacije zloglasne Istanbulske konvencije najavio rušenje Vlade. Takozvna desnica u stranci odmah se povukla, zabrinuta za svoje sinekure, svoje fotelje. Tek sad shvaćamo da HDZ nema desnicu, već kukavice i parazite. Kako je moguće da jedan praktički ratni dezerter prijeti ljudima u stranci koji su HDZ stvarali i da se oni povlače pred takvim prijetnjama? Postoji Sabor, u Saboru Plenković pada, a sve njegove kukavičke prijetnje padaju s njim. Glasujte za opoziv, rušite ga.

Bijesni birači HDZ-a, obični članovi, preko društenih mreža poručuju takozvanoj desnici unutar stranke, rušite Plenkovića, rušite tog demona ili ćemo mi na izborima rušiti vas.

Ljudi su također bijesni zbog svinjariije takozvanog Vijeća za suočavanje s prošlošću i travestije oronulog Kusića, koje je praktički preporučilo petokraku, a s druge strane zabranilo HOS, osim u nekim iznimkama, uz milost policije. Dakle, što se čeka, u Saboru glasujte, rušite demona prije nego demon uništi stranku i cijelu zemlju?

Nije za ovu svinjariju s Vijećem kriv Plenković, od njega se svinjarije očekuju, krivi su Nazor, Lučić i ostali koji su svojim sudjelovanjem dali prostor za iživljavanje lijevih fašista nad hrvatskim građanima. Isto tako, neće biti kriv Plenkovć za Istanbulsku, kad god ga Juncker štipne za stražnjicu on pada u ekstazu od sreće, krivi će biti oni u HDZ-u koji ga mogu spriječiti, koji ga u parlamentu mogu rušiti, a šute i ništa ne čine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com